Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Beltéri ajtó Nyíregyháza

Beltéri ajtó Nyíregyháza területén is. Minőségi beltéri ajtó forgalmazása, beszerelése, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon, Budapesten területén! Nézze meg az általunk gyártott termékeket is. Terasz beépítés télikert, kocsibeálló, stb.

Óriási választék, kedvező ár !

 Dekorfóliás ajtók:

VERTE beltéri ajtócsalád:

Ezzel a termékcsaláddal teljesen új koncepció született. Igényes, szép ajtókhoz juthat, meglepően barátságos áron.Amikor megálmodtuk ezt az ajtócsaládot, évek megannyi tapasztalatát sűrítettük a tervezésbe. Így született egy olyan termékcsalád, mely a piac mai követelményeinek tökéletesen megfelel. Remélhetően Ön is egyetért majd velünk, ha eljön hozzánk és a saját szemével is meglátja, és kezével tapintja.

 

verte-belteri-ajto-csalad.jpg

Porta NOVA beltéri ajtók:

A kiváló minőségű anyagok, a vonzó és népszerű modell és a különböző mintájú üvegek az ajánlat fő előnye. A Porta NOVA a tartósságot és a diófa szépségét ötvözi magában. Ennek a csoportnak a modelljeit mind lakó, mind irodahelyiségekben előszeretettel használják, a famintázatú laminát megnöveli minden helyiség szépségét.

 

Beltéri ajtók Nyíregyházán

Porta STYLE beltéri ajtók:

Ami ezt az ajtót kivételessé teszi, az a dekorációs értékek sokoldalúsága, a helyiség egyéni látásmóddal való megközelítése. A vásárlók által támasztott szigorú követelményeknek megfelelő tervezés lehetővé teszi az érdekes dekorációs
effektusok kialakítását.

 

 

Beltéri ajtó üveges

Porta LINE beltéri ajtók:

A Porta Line ajtólapok egyedisége a felület alumínium csíkokkal való díszítésében áll. Eme kollekció modelljei széles színválasztékban kaphatók, különösen a magas minőségű CPL és Portadur fóliával bevontak Mind a lakónegyedekben mind pedig az irodahelyiségekben, valamint hotelekben használhatók. A standard papírrácsbetétet fel lehet cserélni furatolt faforgácslapra, ami nagyobb stabilitást és jobb hangszigetelést kölcsönöz a termékeknek.

 

Beltéri ajtó dekor

Porta Fit beltéri ajtók:

A Porta Fit egy “testreszabott termékcsalád. A termékek széles skálája alkalmazkodott minden egyes vevő egyéni követelményeihez. A gyűjtemény 27 színben 3 különböző minőségű felülettel készül, kezdve a gazdaságos és vonzó árváltozatotú portadekor fóliával.

A hatásos Portdúr fólián keresztül a rendkívűl ellenálló és garantáltan többcélú CPL HQ laminátig. A CPL HQ laminát egy “long life product” kategóriájú anyag, melyet magasabb színvonalú lakásoknál használnak, vagy szállodáknál, irodaházaknál és közüzemi tereken.

 

Beltéri ajtó szerelve

 

 

Télikert, terasz beépítés, terasz előtető, medencefedés Nyíregyházán, Debrecenben a képviselőnkön keresztül. 06 20 3366-902

Beltéri ajtó, ablak, bejárati ajtó: Nyíregyháza Debreceni út 107 telefon: 06 70 399-0403

 

Árajánlat kérés itt! Keressen bennünket személyesen is!

Porta Doors beltéri ajtó Nyíregyháza, Debrecen környékén megtalálható.

Nyíregyháza egyik legforgalmasabb útján található a Porta Doors Beltéri ajtó a Debreceni úton, ahol nagyon mutatós bemutató teremben meg is fogható és ki is próbálható a működése. Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc környékén a legnagyobb bemutatóteremben megtapasztalhatja a minőséget a bejárati ajtó, beltéri ajtó, ablak termékek területén, ahol az ott dolgozó fiatal értékesítőink szívesen fogadják majd.

Tekintse meg további weblapjainkat is:

Télikert, tervezés, gyártás-szerelés : www.partner-doors.hu

Porta Doors beltéri ajtó : www.ablak-ajto-gyartasa.hu

Nyílászáró gyártás : www.nyilaszaro-gyartasa.hu

Műanyag bejárati ajtó: www.ajto-ablakok.hu

Télikert rendszerek : www.telikertet.hu

Télikert : www.partner-doors.at

Minőségi nyílászárók, télikertek gyártása: www.partner-plast.hu

Télikert, nyílászáró gyártás - szerelés : www.partnerplast.hu

Terasz beszerelés : www.ablak-balaton.hu

Télikert tervezés, gyártás : www.partner-doors.hupont.hu

Télikert készítés: www.partnerdoors.honlapom.com

Teraszbeépítés : www.partner-doors.eoldal.hu

Nyílászáró szerelés: www.partnerdoors.freewb.hu

Minőségi ajtó-ablak gyártás:  www.partner-doors.8x.hu

Beltéri ajtó : www.belteri-ajto.eoldal.hu

Műanyag nyílászáró : www.nyilaszarok.eoldal.hu